Борис Касабов
на снимката: спортният журналист Борис Касабов

Лудогорец последните две години даде назад и това е причината първенството в Първа лига да е по-оспорвано. Това заяви в интервю за ДЕБАТИ.БГ спортният журналист Борис Касабов.

„Просто Лудогорец последните две години даде назад. Определено, там може би има пренасищане от успехите. Инженерите му казват „умора на материала”. Така че това е истината. Опитват се и Левски, и ЦСКА-София да се доближат до Лудогорец, но се доближават, само защото Лудогорец става по-слаб. Иначе да, като цяло първенството беше много оспорвано, някои казват, че е било много интересно“, коментира касабов

И добави:

„Пловдивският финал за Купата на България е най-позитивното и трябва да се отбележи. Поне на мен ми беше страшно приятно, защото преди години, когато пловдивския футбол е бил на високо ниво, това е било добре и за българския футбол“.

Един от най-изтъкнатите ни спортни журналисти коментира и ситуацията в националния отбор:

„Разликата в работата в един клуб и в националния отбор е много голяма. По принцип си има треньори, които са специалисти да работят с национален отбор, други които с клуб. Специално аз много уважавам и обичам Краси Балъков, защото знам, че е изключително трудолюбив. Много се надявам Балъков да успее, един интелигентен човек. Беше велик футболист. Имал съм случаи не само на световни първенства, а и в Щутгарт, знам как гледат на него. Просто трябва да има и малко късмет. Проблемът обаче е, че ние нямаме материал. Няма какво да се заблуждаваме“.

Цялото интервю със спортния журналист Борис Касабов може да прочетете по-късно в рубриката ИНТЕРВЮ на ДЕБАТИ.БГ.

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук