Бойко Борисов
Снимка: БТА архив

Борисов е бил премиер и може да бъде толкова, колкото иска. За мен е срамота да съм заедно с Денков на един плакат. Бил съм с него 11 месеца, стига ми. За мен това е антиреклама. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Шумен по повод на появилите се билбордове, на които има негова снимка, на акад. Николай Денков и на Делян Пеевски. Текстът отдолу гласи: „Кой искате да ви е премиер?

„Толкова съм пътувал, че не искам да видя самолет. В пъти съм бил на камината в Белия дом. От Версай до Берлин няма замък в Европа, в който да не съм бил. А в Лондон имам пътека. Колегите се гневят. Това е слабост да лепиш плакати. Аз не давам да ме слагат по плакати. Бранехме ги, когато искаха да ги бият. „Възраждане“ ги бяха наобиколили, а те стояха като мишлета“, каза още Борисов.

„7 милиарда са усвоили. Къде са тези инвестиции?“, попита той по адрес на Промяната.

„Аз не съм ходил в нито един кабинет, но всички идваха в моя. Какво им направих? Извадих никому неизвестен човек и го направих премиер, а той едно „Мерси“ не каза. Много моля да не се злоупотребява с нашите светли образи. Аз съм „г-н Борисов“ за тебе, не „Ония двамата“, не скри раздразнението си лидерът на ГЕРБ.

Заедно с него в Шумен са водачът на евролистата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков, Емил Радев и Делян Добрев.

„Като видях билбордовете на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ), си помислих за думата „колаж“. Зачудих се защо е сложен Денков, той не е лидер на първа политическа сила и няма да бъде. И ЦИК видяха нарушение на изборното законодателство в тази билбордна сглобка. Те искат да бъдат опозиция. Целта им е да попречат да се излъчи мнозинство и 50-то НС да се провали“, заяви Росен Желязков.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук