Съпрузи от британския град Кингстън ъпон Хъл, източно от Йоркшир, откриха мистериозно създание в двора си. Това се съобщава от местното издание „Дарбишая лайф“.

Обърканата двойка е определила съществото като „змиеподобно същество със зъби, паднало от небето“. Явно изглеждало като хищник и имало клюн.

Уенди Грей и Анди Уер казаха, че в четвъртък, 5 септември, в задния си двор забелязали „змиеподобно същество със зъби и клюн, паднало от небето“. Сложили го в чаша и се опитали да разберат в интернет какво може да бъде, но не определиха вида на създанието.

Грей отбеляза, че техният „гост“ изглеждал сякаш е изяден наполовина и е паднал от небето. Жената призна, че от гледката на „находката“ не е могла да заспи.

Журналистите предположиха, че Уенди и Анди са открили гъсеница на дъбова копринена буба. Съществотоне бе окончателно идентифицирано, но ако е такава гъсеница, тя е бизвредна и може да се пусне обратно на свобода. Предполага се още, че е възможно да е изпуснато от летяща птица в двора на семейството.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!