БСП - конгрес

Конгресът на БСП възложи на Националния съвет на партията да започне организацията на национален референдум във връзка с „джендър“ идеологията в училищата на провелия се вчера Конгрес на БСП. Вместо да приоритизиране как да увеличи електората си след като от втора стигна до пета парламентарна сила, БСП ще продължи започнатото в 48-ия Парламент по време на дебатите за така необходимия актуализиран Закон за защита от домашното насилие и ще говори за несъществуващата в закона „джендър“ идеология. 

Повече за Закона за защита от домашното насилие – четете тук. 

Предложението беше направено от плевенски социалисти. „В името на нашите деца и защитата на християнските ценности и семейството предлагаме Конгресът да вземе решение за иницииране от БСП на национален референдум „за“ или „против“ „джендър“ идеологията в училищата“, каза Стефан Бурджев от името на плевенските социалисти, автори на идеята.

„Започваме работата по организирането на референдума“, заяви Атанас Зафиров, ръководещ заседанието на Конгреса.

Още вътрешнополитически новини – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

1 коментар

  1. В цял свят левите партии подкрепят тази небивалица, в България обратното. За съжаление повече хора ще научат за джендърите като се направи този референдум. По добре е според мен да не се говори за това, докато отмине гей вълната на запад преди да ни е застинала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук