Коледа

Представителите на българския политически елит не пропуснаха да честитят Рождество Христово на българите. Най-предпочитаният от тях начин за отправяне на пожелания е чрез пост в социалната мрежа Фейсбук. ДЕБАТИ.БГ обобщава пожеланията, свързани със светлия празник:

„Нека днешният свят празник донесе здраве, надежда и топлина във всяко българско семейство“, пожелава от профила си във Facebook държавният глава Румен Радев.

Нека вярата в доброто ни дава сили да продължим да се борим заедно за справедливите каузи на нашия народ, за мирно и щастливо бъдеще за децата на България, пише президентът.

За „нестихваща вяра в доброто, мирни и щастливи дни за всички“ призова вицепрезидентът Илияна Йотова:

Вярата е движеща сила във всяко начинание, написа в профила си във Facebook лидерът на „Български възход“ Стефан Янев. Днес сме заедно с близките си. Когато сме заедно, сме силни. Нека огънят на празника никога не угасва, пожелава той.

Пожелание отправи и лидерът на ДПС.

„Скъпи братя и сестри християни, от свое име и от името на ДПС ви пожелавам здраве, мир и благодат“, пише Мустафа Карадайъ в пост във Facebook.

Той посочва, че „в днешните трудни времена на война и криза повече от всякога имаме нужда от мир, в единство и заедност да градим достойно бъдеще за всички български граждани“.

„Нека денят, носещ вярата за надежда и ново начало, изпълни сърцата и домовете ви с топлина, щастие, мъдрост и хармония“, пожелава лидерът на ДПС.

От „Продължаваме промяната“ заложиха на видео, в което най-популярните членове на партията отправиха своите пожелания. Сред са Кирил Петков, Калина Константинова, кандидатът за министър-председател проф. николай Денков, Радостин Василев, Асен Василев и много други.

Още новини от деня – четете тук 

Още любопитни новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук