Дъщерята на Елвис Пресли – Лиза Мари, няма почти нищо от колосалното богатство на баща си. Тя обвинява един от мениджърите, че е пропилял 100 млн. долара. По думите й, той е прахосал огромната сума, влагайки я в лоши инвестиции.

50-годишната Лиза Мари разполага с не повече от 14 000 долара от наследството на баща си. Според информацията на „The Blast“, тя възнамерява да съди Бари Сийгъл, когото обвинява, че е разпилял богатството й „чрез неблагоразумно и небрежно управление“. В жалбата си дъщерята на Краля на рок музиката посочва, че нейният мениджър е предприел финансови рискове „с надеждата да достигне собствена популярност в развлекателната индустрия“.

Бари Сийгъл е бил продал 85% от акциите на Лиза Мари Прелсли в компанията „Elvis Pres­ley Enter­prises“ с цел да привлече инвеститор. Това негово поведение е оставило огромен дълг от 500 000 долара на дъщерята на Елвис. От своя страна, Бари Сийгъл казва, че наследницата на краля се опитва да „обвинява другите, вместо да поеме собствената си отговорност за това, което тя е направила“. Според него, Лиза Мари Пресли е била „пропиляла на два пъти“ богатството на рокера, „защото тя е наследница на баща си от 1993 г.“

Бари Сийгъл е решен да съди бившата си клиентка и претендира иск от 800 000 долара – сума, с която Лиза Мари Пресли вече не разполага.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук