Атанас Атанасов
На снимката: Председателят на ДСБ Атанас Атанасов заедно с председателя на "Да, България" Христо Иванов

Демократична България отказва среща на ГЕРБ. Това съобщи Атанас Атанасов от парламентарната група на ДБ. По-рано днес председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи, че са изпратили покана за среща в 16 часа днес в зала „Запад” на парламента.

„Отказахме среща с кандидата за министър-председател, излъчен от ГЕРБ.

Идеологията на ГЕРБ е корупция, нагласени обществени поръчки, обръчи от фирми. Така, че нямаме никаква допирна точка с тях.

Българският народ не иска повече управление на ГЕРБ. Няма за какво да си говорим.

ГЕРБ се опитал да открадне Росенец

ГЕРБ се опитаха да откраднат Росенец. Те са чули, че ще инициираме комисия и за да избегнат да подкрепят това наше предложение, внасят свое. Но избързват леко и закъсняват фатално, защото големият въпрос към тях е защо не внесоха такава комисия в предишния парламент, Росенец се случи тогава, припомни от своя страна председателят на ПГ на ДБ Христо Иванов.

Христо Иванов не искал да бъде главен прокурор

Борисов и днес лъже – нагло и безпардонно, че аз някога съм искал да бъда главен прокурор, посочи Иванов в отговор на думите на премиера в оставка, изречени при изписването си от болницата по-рано днес.

Когато говорим за идеологически допирни точки, какви такива точки бихме могли да имаме ние с един лъжец, попита Христо Иванов на трибунка в кулоарите на парламента.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!