Кубрат Пулев, Джени Суши

Спортната комисия на Калифорния в Лос Анджелис днес ще изслуша Кубрат Пулев по казуса „Джени Суши“. Заседанието на комисията на Калифорния започва в 20 ч. българско време в емблематичния хотел „Милениум Балтимор“ в Лос Анджелис. Обжалването на Пулев по повод временно отнетия му лиценз е точка 4 в дневния ред на сесията.

„Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, няма да го направя по никакъв повод. Няма как. Но човек трупа опит, трябва да мине през подобни неща. Аз съм такъв темперамент, темпераментен човек съм и съм го направил от радост, щастие и еуфория. Който го разбира, го разбира“, каза Пулев в предаването „120 минути“ на 7 април.

Репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, обвини Пулев в сексуален тормоз и поиска боксовият му лиценз да бъде отнет на територията на САЩ. Причина за това стана скандалната целувка на Пулев в края на интервюто му с Джени Суши след мача му с Богдан Дину в Калифорния на 23-и март.

Под точка 5 от заседанието Комисията ще разгледа и жалбата на румънския боксьор, който иска победата на българина да бъде анулирана заради умишлени непозволени удари зад главата.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!