Трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше. Това написа Слави Трифонов във „Фейсбук“ след интервю на Татяна Дончева в БиТиВи. 

„Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас“, допълва той.

По думите му Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Подчертава, че това ще е добре за ИТН.

Дончева: Има такъв народ“ е символ на подмяна, а не на промяна

Малко по-рано Татяна Дончева влезе в нов словесен дуел с „Има такъв народ“. Тя нападна партията и лидерът й Слави Трифонов.

„Слави Трифонов е психически и физически слаб. „Има такъв народ“ е символ на подмяна, а не на промяна. Те събориха два парламента, не желаеха да създадат правителство. Когато са подбуждали Слави Трифонов да създаде партия, той е бил в друго психологическо състояние. „Има такъв народ“ са негодни да извършат промените. Те не могат да управляват“, заяви Дончева тя в интервюто.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук