Снимка: Инстаграм

Актьорът Брендън Фрейзър стана известен на зрителите с ролята си във филма „Човекът от джунглата“ от 1997 г. Мускулестото му тяло беше истинска примамка за женската публика, която гледаше филма само заради Брендън.

Снимка: Инстаграм

В допълнение към този филм той по-късно участва в няколко филма от поредицата „Мумията“ и те, наред с други, му донесоха невероятна слава. В тях той също е изключително секси.

Впоследствие Брендън се появи в няколко други филма и телевизионни сериала, но не успя да постигне същия успех. В интервю през 2018 г. той твърди, че Холивуд го е поставил в черния списък.

Актьорът също така призна по време на възхода на движението #meToo, че е имал неприятно преживяване във времето на своето начало в индустрията и че журналистът от HFPA Филип Бърк се е опитал да злоупотреби с него сексуално.

Наскоро Фрейзър отпразнува 52-ия си рожден ден и изглежда бавно отново започва да пробива. Режисьорът Дарън Аронофски го покани да участва в „The Whale“. Това е филм за мъж, който тежи около 300 килограма, живее в отдалечен град в самота и се опитва да възстанови контакта с дъщеря си.

Дали заради ролята или по други причини, Брендън наскоро бе заснет от папараците да се разхожда из Ню Йорк напълно променен и труден за разпознаване.

Колаж: Мирър

Запуснат и със зле изглеждащо огромно шкембе, нищо не подсказваше, че това е бившият секссимвол.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!