В южния индийски щат Тамил Наду две жени набиха мъжа си заради желанието му да придобие незаконно трета жена. Британският таблоид „Дейли мейл“ публикува видео от побоя, в който са участвали и роднини на двете жени.

Мъжът, известен с името Динеш, се оженил за пръв път през 2016 г. Той малтретирал жена си и тя го напуснала. През 2019 26-годишният мъж сключил чрез сайт за сватосване брак с друга жена. Нея също тормозел и та го напуснала след два месеца Когато двете излъгани съпруги научили, че той гласял трети брак, пак чрез сайта, те побеснели.

Отишли заедно със свои роднини в компанията, където Динеш работи, и поискали да го уволнят. Отказали им и се стигнало до викане на полиция. Полицаите наредили съпругът и жените му да отидат в участака. На излизане от компанията съпругите скочили на измамника.

На кадрите се вижда как мъжът в синя риза говори с познат, когато върху него с юмруци се нахвърлят две жени в ярки одежди. След секунди срещу него се нахвърлят и други жители. Динеш пада на земята, но продължава да получава юмруци, шамари и ритници.

Накрая тълпата била разпръсната, но неверният съпруг е арестуван. В Индия полигамния брак е забранен и Динеш го очаква затвор.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук