Дженифър Лопес

Дженифър Лопес разкри, че по време на прослушване за роля, режисьор е поискал да види гърдите й.

Актрисата отказала, но изтъкна, че много нейни колежки се чувстват притиснати да се съгласяват с такива желания, за да получат роли, от които се нуждаят.

Лопес направи разкритието по време на разговор с още няколко известни актриси, организиран от Холивуд рипортър.

Рене Зелауегър, Лора Дърн, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго също бяха на импровизираната кръгла маса, която обсъждаше работата на жените в Холивуд след движението #MeToo.

„Малко от Бронкс, което нося в мен излезе на повърхността и му казах, че няма да си сваля горнището.“, каза Дженифър Лопес.

Скарлет Йохансон искаше да знае кой е режисьора, но Лопес не разкри името му. Тя каза, е ако в моменти като този актрисата се поддаде на натиска да направи всичко, за да получи ролята, режисьорът ще реши, че му е позволено каквото пожелае.

„По-късно той отстъпи и се извини. Но в момента, в който излезе от стаята, дизайнерката на костюми, която видя какво стана, започна да се извинява от негово име.“, каза Лопес.

Според Скарлет Йохансон, нещата които стартираха движението #MeToo, не са изчезнали в Холивуд и искания като това, което е било отправено към Джей Ло има и в момента.

„Не мисля, че сме се отдалечили от тези практики. Говорих с някои хора от снимачния екип за последния ми филм. Те ми разказаха за режисьор, който правел всякакви откачени неща. Снимал под полите на жените.“, каза Скарлет Йохансон.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!