Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа показа респект към претендента Кубрат Пулев по време на първата пресконференция днес в Кардиф. Той не хвърли закани към Кобрата преди битката им на 28 октомври.

„Очаквам с нетърпение, още откакто завърши мачът на 29 април с Кличко. Тренирам здраво оттогава, ще имам различен подход, сега ще покажа какво съм научил от последния мач“, заяви Джошуа.

„Ако трябва да отида на война, ще отида на война. Важно е и какъв е съперникът. Понякога мога да съм умен, да използвам умно оръжията си, понякога мога да атакувам. Просто очаквам да победя по един или по друг начин“, продължи британецът.

„Можеш да гледаш милион видеа на съперника и да се готвиш, но на ринга е друго. Просто искам да покажа на треньора си, че слушам инструкциите си. Ако той оценява какво правя, аз съм щастлив.“

„Не е проблем да имам енергия отново, не сме махнали крака от газта от 2008 насам, шампионат след шампионат, за мен няма проблем. Все още съм млад, имам много време пред себе си“, каза още Джошуа.

„Искаме да запазим пояса и за да го направим, трябва да се бия с добри боксьори, да се уча и да се подобрявам постоянно. Всяко предизвикателство е нова стъпка. Искам да впечатля треньора си“, допълни световният шампион.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!