Елтън Джон

Тази седмица Елтън Джон ще публикува своята автобиография.

Там музикалната легенда е включила някои тайни и някои свои възгледи, съобщи немското издание „Билд”. 72-годишният, освен всичко друго, пише и за Майкъл Джексън, който почина през 2009г. Изглежда, че в „Ме” (български: „Аз”) Елтън Джон урежда недовършени сметки с Майкъл Джексън. Британският певец описва Краля на попа като „психично болен” и споделя, че е било „смущаващо“ човек да бъде около него.

От книгата става още ясно, че Елтън Джон се е запознал с Майкъл Джексън, когато той е бил на 14 години и по думи на британския певец той е бил очарователно дете, но с времето е започнал да се изолира от обществото и от реалността, подобно на друга музикална икона – Елвис Пресли.

Елтън Джон пише още в книгата си, че е смятал Джексън за един почти безнадежден случай: „Това беше изключително тъжно. Той просто не беше на себе си, беше се затворил в собствения си свят и общуваше единствено с хората, които казваха това, което той искаше да чуе.”

Пример за това държание е посочено в книгата парти, на което Елтън Джон е бил домакин. Тогава Джексън просто изчезнал, за да играе с 11-годишния син на домашната помощница на Елтън. „Защо той никога не се разбираше с възрастните?” пише Джон в своята биография

Какво е ставало в главата на Краля на попа, който си отиде само на 50 години от този свят?

Елтън Джон не дава отговор на този въпрос: „Бог знае какво му е имало и какви лекарства е взимал. Всеки път, когато го виждах през последните му години, си мислех, че е загубил ума си.”

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!