Елтън Джон

Тази седмица Елтън Джон ще публикува своята автобиография.

Там музикалната легенда е включила някои тайни и някои свои възгледи, съобщи немското издание „Билд”. 72-годишният, освен всичко друго, пише и за Майкъл Джексън, който почина през 2009г. Изглежда, че в „Ме” (български: „Аз”) Елтън Джон урежда недовършени сметки с Майкъл Джексън. Британският певец описва Краля на попа като „психично болен” и споделя, че е било „смущаващо“ човек да бъде около него.

От книгата става още ясно, че Елтън Джон се е запознал с Майкъл Джексън, когато той е бил на 14 години и по думи на британския певец той е бил очарователно дете, но с времето е започнал да се изолира от обществото и от реалността, подобно на друга музикална икона – Елвис Пресли.

Елтън Джон пише още в книгата си, че е смятал Джексън за един почти безнадежден случай: „Това беше изключително тъжно. Той просто не беше на себе си, беше се затворил в собствения си свят и общуваше единствено с хората, които казваха това, което той искаше да чуе.”

Пример за това държание е посочено в книгата парти, на което Елтън Джон е бил домакин. Тогава Джексън просто изчезнал, за да играе с 11-годишния син на домашната помощница на Елтън. „Защо той никога не се разбираше с възрастните?” пише Джон в своята биография

Какво е ставало в главата на Краля на попа, който си отиде само на 50 години от този свят?

Елтън Джон не дава отговор на този въпрос: „Бог знае какво му е имало и какви лекарства е взимал. Всеки път, когато го виждах през последните му години, си мислех, че е загубил ума си.”

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

1 коментар

  1. А пък швестера Елтън Джон реши и той да трупа девиденти на гърба на починалия Джаксън и да го плюе, защото той не може да се защити. Какво може да се очаква от педерастите? Като не може да стигне славата на Краля на попа, поне да го оплюе, да изкара некой мънгиз. Не го е срам гнусняр

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук