Емили Ратайковски

Напоследък стана обичай знаменитостите да съобщават добрите новини, свързани с личния им живот, в социалните си мрежи. Но не и Емили Ратайковски, която е избрала да потвърди изключително в американското издание на „Вог“, че е бременна. Разбира се, не от суета или за да се почувства специална, а за да може да публикува откровено есе за новото майчинство, което е широко аплодирано.

Особено заради това как тя и съпругът й Себастиан Беър-Макклард се справят с въпроси, свързани с пола на бебето им.

Особено сега, когато партитата за разкриване на пола станаха толкова модерни или което е същото, родителите знаят дали очакват момче или момиче въз основа на розовия или синия цвят, който се появява в торта или балон.

„Когато съпругът ми и аз казахме на приятелите си, че съм бременна, първият въпрос, който ми зададоха, след като ме поздравиха, беше дали знам какво искам да имам. Но ние обичаме да отговаряме, че това е нещо, което няма да открием, докато сина или дъщеря ни навършат 18 години и ни уведомят ”, пише моделът, който в момента е в шестия месец на бременността.

„Всички се смеят, когато ни чуят да казваме това. Но в нашия отговор има истина, която загатва за възможности, които са много по-сложни от всеки генитален орган, с който детето ни може да се роди “, обяснява тя в тази връзка.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!