актьорите от “One Tree Hill”

Шест години след като приключи един от най-свежите и емоционални сериали – „Самотно дърво на хълма”, всеки от актьорите продължи по своя път. Гледахме любимците си на малкия екран цели 9 години, през които историята претърпя уникални обрати. Вижте как изглеждат и с какво се занимават всички те днес.

1. Джеймс Лафърти

Той изигра баскетболната суперзвезда Нейтън Скот и остана в сериала през всичките му сезони. Най-скорошните му проекти включват сериала „Underground“ и не особено успешния „Small Town Crime“. Режисирал е и няколко епизода на сериала „Кралско семейство“ (The Royals).
2.Чад Майкъл Мъри

Той изигра Лукас – полубратa на Нейтън. Той също беше млада баскетболна звезда и любимец на феновете на сериала, за съжаление, актьорът напусна продукцията след 6-ти сезон. Наскоро Чад написа книга, също като героя се! Романът се казва American Drifter.

3. Хилари Бъртън

Тябеше художничката и музикална продуцентка Пейтън. Актрисата напусна по същото време като Чад Майкъл Мъри, за да се фокусира върху други проекти, някои от които доста успешни. Участвала е в „Касъл“, „Престъпления от класа“, „Анатомията на Грей“, „Заложници“ и „Завинаги“, а в момента играе в сериала „Смъртоносно оръжие“.

4. Бетани Джой Ленц

Тя изигра певицата Хейли Скот във всичките 9 сезона на сериала. В момента актрисата участва в „Анатомията на Грей“. Освен това тя не спира да се занимава с музика и да издава албуми.

5. София Буш

Тя изигра мажоретката и дизайнерка Брук Дейвис във всичките сезони на сериала. През последните години е участвала в сериалите „Закон и ред: Специални разследвания“ и „Пожарникарите от Чикаго“. Наскоро подписва договор с „Туентиет Сенчъри Фокс“ за нов сериал, в който ще участва и на който ще бъде продуцент.

6. Пол Йохансон

Той изигра омразния баща на Лукас и Нейтън – Дан Скот. Наскоро участва в „Момчетата от Медисън авеню“ и „Ван Хелсинг“.

7. Лий Норис

Той изигра репортера Марвин Макфадън във всичките сезони на сериала. Наскоро участва в „Живите мъртви“ и Girl Meets World.

8. Робърт Бъкли

Той беше агентът на Нейтън през 2009-2012 г. След края на сериала няма много роли, но е участвал в „Д-р Зоуи Харт“, а в момента е част от сериала iZombie.

9. Шантел ван Сантен

Тя беше сестрата на Хейли в периода 2009-2012. Актрисата участва в доста проекти след края на сериала, най-популярните са „Светкавицата“ и „Скорпион“.
10.Остин Николс

Той изигра холивудския режисьор Джулиан Бейкър в периода 2008-2012 г. Участва в изключително успешни сериали като „Живите мъртви“, „Рей Донован“ и „Мотел Бейтс“.

11. Антуон Танър

Той изигра най-добрият приятел на Лукас – Антуон Тейлър. От няколко години играе в сериала „Черният Исус“.

12.Джаксън Брундидж

Той изигра очарователния син на Нейтън и Хейли – Джейми Скот. През 2015 г. озвучава няколко герои в анимационния сериал Harvey Beaks. Споделя, че все още поддържа връзка с най-добрия си приятел в сериала – Чък (Майкъл Мей).

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!