футбола

Често сме чували, че в света на спорта има един господар – футболът. Това обаче не е особено вярно твърдение, защото разнообразието е толкова голямо, че ако започнем да следим всичко, най-вероятно ще останем без свободно време, ето защо мнозина се спират на някои по-интересни дисциплини и ги следват ревностно. Ако искате да добиете представа за разнообразието, разгледайте подробното ревю на бранда Палмс Бет тук- nostrabet.com/palms-bet/ и вижте какво наистина се предлага за всеки почитател на адреналина и спортните прогнози. В следващите редове ще обърнем внимание и на спортните дисциплини, които нямат нищо общо с футбола, но почитателите са хиляди по цял свят. Прогнози за тях можем да направим именно в платформата на посочения оператор:

1. Хокей на лед

В началото на юни ще станем свидетели на една от най-жестоките битки на леда. Трофеят Stanley Cup се провежда от 1926 г. и най-вероятно ще отговорим на един важен въпрос: тогава атлетите също са хвърляли стика и са влизали в една сурова юмручна разправа. Битките обаче не са единственото, което привлича феновете. Грубата сила и скоростта, която се развива на терена, често води до толкова атрактивни сблъсъци, че редица други спортове могат да цъкат с език. И най-важното е, че скоростта на игра е наистина впечатляваща.

2. NBA

По същото време ще обърнем внимание и на един от най-големите баскетболни турнири, макар и Европа също да има с какво да се похвали по темата, мнозина ще искат да разберат какво ще се случи от другата страна на океана. В края на юни ще видим и драфтовете, А от май до юли ще сме свидетели на плейофите, които рязко засилват интереса, защото именно тогава започва и развръзката на сезона.

3. Купата по ръгби в Англия

За разлика от американския футбол, тази дисциплина има някои основни разлики и се смята за класика в Европа и онези страни, които я практикуват. Освен това не трябва да забравяме, че атлетите на терена рядко използват огромната екипировка, която се предлага в американската версия. Това събитие ще стартира през октомври и ще продължи до края на ноември. Не е трудно да се ориентирате, защото някои от английските отбори са синоними на футболните. Още е рано да говорим за финали, но и това време ще дойде.

4. Олимпийските игри в Токио

Беше време да видим, че завръщането на този спорт ще ни позволи да видим атлети на световно ниво, при това в редица дисциплини. Точно тук можем да говорим много за всичко, което предстои, но вниманието ни ще бъде насочено към класическите спортове от леката атлетика, вдигането на тежести, стрелбата и още много други. Няма защо да се лъжем, очакванията за родните атлети не са никак малко и е време да се върне онази добра позната златна носталгия. Това ще е лятно забавление, започващо от юли до август. А след това ще дойдат и Зимните олимпийски игри.

5. Световното първенство по хокей в Латвия

Ако не сте почитатели на футбола, то в края на май и през юни ще станем свидетели на едно много свирепо сражение, в което всеки ще се бори ожесточено за победа. Говорим за добре познатия хокей на лед, но докато обръщаме внимание на клубните тимове, трябва да знаем, че световният хокей е една нестихваща война, в която страни като Финландия често могат да бъдат изненадани от поляци и други отбори, които се смятат за аутсайдери. Тук нищо не е решено.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук