Наско Сираков
На снимката: Наско Сираков

Даваме безвъзмездно акциите на Сираков. Това заяви Георги Попов в интервю за bTV по повод джиросването на акциите на „Левски“ на клубната легенда Наско Сираков, което вероятно ще се случи в сряда.

„Направихме го, за да избегнем сигурния фалит на „Левски“. Даваме акциите безвъзмездно. Г-н Сираков, какво да ни плати? 25 млн.? Няма как. Даваме ги безвъзмездно, за да върви клубът напред. Единственото, което може да възпрепятства подобно нещо, е г-н Борисов да промени решението си, защото в момента акциите са джиросани на негово име. Ако той промени решението си в рамките на срока, обявен в писмото, акциите ще му бъдат върнати и той ще се разпореди с тях. Въпросният срок изтича в четвъртък“, каза Попов.

Акциите на „Левски“ бяха джиросани на премиера Бойко Борисов преди две седмици. Министър-председателят на Република България обаче отказа да ги приеме, а впоследствие те първо престояха в касата на клуба, а след това върнати в Дубай. Очаква се в сряда дяловете да бъдат джиросани на Наско Сираков, който вече изяви готовност да ги приеме.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук