Гуинет Полтроу
Гуинет Полтроу отбеляза рождения си ден с гола снимка в двора си

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се съблече гола и нейната снимка стана хит в „Инстаграм“, съобщава „Сън“. Актрисата съблече всичките си дрехи и позира за снимка на върха на хълм, рекламирайки своята компания – „Goop“, която е посветена на здравословния начин на живот. Снимката на напълно голата блондинка, практикуваща йога в планината, бе публикувана в акаунта й в „Инстаграм“ и не след дълго наводни всички светски медии. Въпреки че хиляди хора са изумени от снимката, мнозина са шокирани от изключително слабата фигура на известната актриса.

„Ребрата й се виждат, това е катастрофално“, „Кога ще спре културата на анорексичните жени в медиите?“, „Изглежда, че тя гладува с дни“, „Това е твърде лошо, твърде слаба е“, са само част от коментарите под фотографията.

Имаше и такива, които защитиха актрисата:

„Успокойте се всички! Това е просто тяло… Фактът, че размерът му не е по ваш вкус, не ви дава право да го критикувате. Коментарите ви не са нещо повече от отражение на собствената ви несигурност“, написа един от потребителите.

Мнозина обаче смятат, че на снимката не е Гуинет, а е наела модел, който много прилича на нея. Ето някои други нейни снимки:

Гуинет Полтроу ще навърши 47 тази година.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!