Костадин Костадинов
На снимката: Костадин Костадинов

Феновете на „Левски“ отговориха на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който по-рано ги нарече еничари.

„Националният клуб на привържениците на „Левски“ има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина. Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия „Възраждане“, че да наричаш публиката на „Левски“ „еничари“, далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето.

„С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята!“, написаха от НКП.

А ето и какво написа по-рано Костадинов:

„Снощи млади дегенерати, запалянковци на „Левски“, след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените – 3, на годините на майките им.

Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки.

А сегашните еничари няма как да го знаят, защото това е премахнато от учебниците по история. По същия начин искат да премахнат и паметника, символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.

Е, няма да стане. Следващият път, когато подобни дегенерати решат да се пробват, няма да има жени. Още нещо – надявам се нормалните привърженици на футболния отбор да се разграничат и поне да се извинят на жените за нападението над тях. Заради подобни типове футболните мачове станаха място, на което никой родител няма да заведе детето си. И на финала – интересно ми е какво мисли фашизмократичната общност по повод нападението над жени? Не съм чул досега никой да го е осъдил? Или ако се нападат жени, привърженички на Възраждане, това не е насилие, а демократична изява?

Поредната проява на отблъскващото античовешко поведение на уродливите фашисти с демократична осанка“, написа Костадинов Костадинов.

Постът му веднага беше споделен от Явор Божанков, ПП, който коментира:

„Феновете на Левски според Възраждане са еничари.
Костадинов веднъж нарече привърженици на ПП/ДБ – фашистка измет.
Костадинов е казвал, че “ци***те са под***еци и пар**ити”. Публикациите за това са налични.
Същият твърди, че народните представители от ПП/ДБ не са народни представители. Той го решава това, явно.
Кой ще говори. Какво. Кой ще ходи на кино и какво ще гледа.
Фашисти ли са Възраждане? Комунисти ли (понеже имат фетиш към Белене и Путин)? Или обикновени комерсиални популисти?
При всички случаи – тези хора са водени от брутална омраза. Тази брутална омраза ще срещне решителен отговор“.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук