"Величие"
Снимка: БТА

Един от основателите на партия „Величие“ Ивелин Михайлов съобщи за „Хоризонт“, че профилът му в социалната мрежа Х (бивша Туитър) е бил хакнат и постът за подкрепа за кабинет на ГЕРБ-СДС с премиер Росен Желязков е фалшив.

По-рано през деня се появи публикация, в която Михайлов препоръчва на депутатите от формацията да подкрепят кабинета, предложен от ГЕРБ- СДС:

„Моментът е такъв, че трябва национално обединение. „Величие“ вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България“.

По-рано днес бе обявена кандидатурата на Росен Желязков за премиер на кабинет с мандата на първата политическа сила ГЕРБ-СДС.

Пред БНР Михайлов заяви още, че според него 50-ият парламент не е в състояние да излъчи кабинет:

„Това е лъжа, някой недобронамерен е влязъл в профила ми, сменил е паролата, аз не мога да вляза в него. Написаното е противоположно на моето мнение…Смятам, че в тази формация на партии и депутати, които са в момента в парламента не можем да излъчим правителство, което може по някакъв начин да търси решение за доброто на България“.

Според него изборите са най-добрият изход от ситуацията:

„От мен нищо не зависи, това зависи от депутатите от всички партии, но ако зависи от мен – директно на избори“.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук