Христо Иванов
Христо Иванов

Пеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел на неговите изключително унизителни опити, заставайки буквално на четири крака, да се моли на всички хора, които имат връзки с Америка. Това каза пред журналисти в Народното събрание Христо Иванов.

„Тъй като господин Делян Пеевски не може да стане премиер, бидейки лице от списъка на Магнитски, този разговор се превръща в безсмислен. Той твърди, че има записан такъв разговор, но това не е вярно. Мога да ви уверя, че никога, и за секунда, не ми е минавало наум да се кандидатирам за президент“, поясни той.

„Ясната ни кауза сега е да не допуснем по никакъв начин г-н Пеевски на власт. Няколко пъти в политическата си кариера съм можел да се кандидатирам за президент и публично е ясно, че това не е ставало“, обясни Иванов.

„Призовавам да се върнем към нормално публично финансиране“, коментира той по повод изтеклите записи.

„Категорично казвам, че следващо управление с Пеевски няма да има. Всички лъжи ще излязат наяве. Тази кална кампания, която виждате, е смъртният писък на Пеевски. Обективно той гласува измененията в Конституцията за съдебната власт с това, което на него му изнася. Аз имам да разкажа много интересни неща, но няма да го направя“, заяви още Иванов.

По-рано днес Делян Пеевски заяви, че Христо Иванов искал да бъде президент и имал нужда от подкрепата на ДПС. Пеевски твърди, че Иванов бил казал:

„Важно е да ликвидирам ПП, да стана единствен лидер на дясното, след това и да стана президент“.

Пеевски посочи, че Иванов му предлагал той да стане премиер.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук