Ицо Хазарта - Христо Петров
На снимката: Христо Петров - Ицо Хазарта

„Нещо лично към всички онези, които цяла година казват „мястото ти не е там“, „пей си песните“ и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, „наркоман „, „боклук“ и други ласкави определения – огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори, са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми“.

Това написа Христо Петров, с прякор Ицо Хазарта, народен представител от „Продължаваме промяната“ и рап изпълнител във Фейсбук.

Вижте какво казва той:

„Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува – независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия.

На всеки шест човека, гласували на миналите избори за „Продължаваме промяната“ – петима са го направили отново. След най-тежката от последните 25 години – с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа – тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви!

Хората, които не гласуваха имат своите основания за това. Приемам, че е трябвало да направя повече, за да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.

Нещо лично към всички онези, които цяла година казват „мястото ти не е там“, „пей си песните“ и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, „наркоман „, „боклук“ и други ласкави определения – огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори, са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина – хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там.

Към социологическите агенции – поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод.

На изравнилия резултата в 25 МИР – честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб“.

Още новини от деня – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук