ицо хазарта христо петров

Майка ми доста често в последната година и половина ме пита: „Добре бе, Ице – защо не им ги казвате на хората нещата така, както ти ми ги казваш на мен?“

Била е права.

Така започва постът във фейсбук на депутата от ПГ на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.

„В желанието си да ни смажат, господарите на тоя плъх ни направиха услуга (б.р. Радостин Василев), за която само бихме могли да мечтаем.

Пред вас е пълен запис на нашия Национален съвет – вътрешно събитие, на което на 21 май ние от „Продължаваме промяната“ обсъдихме какво по дяволите да правим в тази ситуация. Беше адски тежък разговор, за който очевидно никой не предполагаше, че ще бъде слушан от цяла България само пет дни по-късно.

Това сме ние, дами и господа – с грешките ни, със съмненията ни, с правилните ни ходове и с глупостите ни. Избрали да влезем в най-гнусната кал и помия на света, с една обикновена мечта – да направим от България място, с което да се гордеем и да не се чудим къде да избягаме от нея.

Никой от нас не беше си представял колко сами сме всъщност в тая война.

Който има нерви да слуша пет часа – нека слуша. Моето скромно мнение се чува на 2:37:00.

Сигурно и вие като мен се чудите кой прави тия записи през всички тези години. Истината е, че не знам. Обаче в тая връзка ще ви питам следното:

– Чували ли сте записи на Делян Пеевски?

– Чували ли сте записи на Румен Радев?

– А чували ли сте записи на „Възраждане“?

Благодаря за вниманието!“, пише още депутът.

Още вътрешнополитически новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук