Холивудската суперзвезда от последните повече от 30 години Арнолд Шварценегер сподели своя снимка как спи на тротоара пред бронзова своя статуя в Колумб, щата Охайо. Под кадъра е написал тъжно: „Как се променя времето…“, като с него иска да изпрати послание до всички, че уважението на хората се променя с течение на годините.

Монументът се намира пред хотел, на чието откриване преди години самият актьор е присъствал. Тогава той е бил на върха на славата си – снимал се е в суперкасови екшъни и е бил губернатор на Калифорния.

По това време шефовете на хотела го уверили, че винаги ще имат една свободна стая за него. Как иначе – дори негова бронзова статуя сложили отпред.

Arnold Shwarzeneger1

Когато Арнолд отишъл там наскоро с цел да пренощува обаче бившият културист получил отказ на рецепцията. Казали му, че всички стаи са заети. Разочарован от това, Арнолд си донесъл спален чувал и легнал на улицата пред статуята си. Естествено, Шварценегер можел да си позволи всеки хотел по света, но искал да предаде по този начин послание към всички хора. „Когато си в силна позиция, всички, а в конкретния случай и персоналът на този хотел, те възхваляват. Но когато загубиш позициите си изведнъж забравят обещанията си. Всичко е временно, но човек винаги трябва да спазва дадените от него обещания или да не дава обещания, които не може да спази“, категоричен е любимецът на поколения.

За още интересни статии и материали харесайте страницата на Debati.bg във facebook!

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!