родители

Историята на едно калифорнийско семейство звучи като филм на ужаси. За съжаление историята е действителна.

Дванайсет братя и сестри бяха открити завързани, гладни и мръсни в „къща на ужасите“ в калифорнийското градче Перис. Сигналът в полицията е даден от 13-а жертва – тяхна сестра на 17 години, която успяла да избяга и да се обади на 911 от намерен в къщата мобилен телефон.

Момичето, което било хилаво и приличало на 10-годишно, разказало, че нейните 12 братя и сестри са държани вързани у дома от техните родители, като някои от тях са приковани с вериги и катинари към стените.

Когато полицията отишла в дома на Дейвид Търпин и съпругата му Луиз – на 57г. и 49г., двамата не успели да обяснят защо децата им са вързани и държани на тъмно.

На снимката: Дейвид Търпин и съпругата му Луиз – на 57г. и 49г.,

Децата са отведени за лечение в медицински център. Службата за закрила на децата е започнала разследване. Срещу родителите е повдигнато обвинение в изтезание и застрашаване живота на децата.

 

57-годишният баща Дейвид и 49-годишната му съпруга Луис са освободени срещу гаранция. Те ще се изправят пред съда в четвъртък.

Къщата е била регистрирана като частно училище, показват държавни записи. Дейвид Търпин е включен в списъка на директорите на школата „Сандъксъл ден”, според уебсайта на Министерството на образованието в Калифорния.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук