На снимката: Катрин Тасева

Националната състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева сподели, че се радва, че Олимпийските игри в Токио са били отложени с една година заради пандемията от COVID-19, тъй като допълнителното време ще ѝ даде възможност да изпипа по-добре съчетанията си. Това сподели едно от златните момчета на България преди Nova.

„Би ми се отразило доста добре. Ще имам възможност да изработя по-добре съчетанията си”, каза Тасева. След игрите тя е планирала да се откаже от състезателната си кариера. „Всеки трябва да знае кога да спре. Олимпиадата беше моята крайна цел”, обясни Катрин. „Доста трудна за един спортист е създалата се ситуация. Аз съм вкъщи, както надявам се и повечето хора. Като тренировка правя всичко, което е възможно в домашни условия. По никакъв начин обаче тя не се доближава до нормалните ни занимания, но се старая”, допълни тя.

„Били сме на толкова много състезания и искам да се насладя още малко на българската публика, тъй като много трудно ще се разделя с нея. Имаме европейско първенство във Варна 2021-а. Дай Боже всичко да бъде наред, да се осъществи. Това за мен би било страхотно, тъй като, ако се бях отказала след олимпиадата тази година, нямаше да имам тази възможност да участвам“, каза още Тасева.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук