Ким Кардашиян Кание Уест

Американската риалити телевизионна звезда Ким Кардашиян е подалa молба за развод с рапъра Кание Уест, според съобщения в американските медии.

Двойката е женена от почти седем години и има четири деца.

Новината беше съобщена от уебсайта за новини, свързани със знаменитостите TMZ след месеци слухове за проблеми с брака.

По информация, достигнала до американските медии, 40-годишната риалити звезда е поискала съвместно юридическо и физическо попечителство над децата им. Нито един от двамата не е коментирал новината публично.

Двойката е сред най-разпознаваемите звезди в света, като и двамата са изключително успешни във своята област.

Ким Кардашиян се прочу за първи път през 2007 г. като звезда на E! в телевизионно риалити предаване за нейното семейство.

Риалити звездата е успешна и в много други сфери на бизнеса, от мобилни приложения до грим, а Forbes оценява нейното лично богатство на около 780 млн. Долара (556 млн. Паунда).

Известен с огромни международни хитове като Gold Digger, Кание Уест пък е едно от най-големите имена в рап музиката през последните 15 години. Печелилият Грами музикант е и успешен моден дизайнер.

По-рано през януари медиите съобщиха, че Кардашян и Уест са решили да се разведат и водят преговори за юридическото уреждане на проблема. Според публикацията, никой от двойката не възнамерява да оспорва точките от брачния договор, сключен между тях. Отбелязва се, че двойката е постигнала значителен напредък към споразумение за уреждане на имуществени спорове.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!