Нинова енергетиката
На снимката: Корнелия Нинова

От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. По негово време беше абсолютно същото. Това написа председателят на БСП в оставка Корнелия Нинова в оставка.

Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането.

По думите ѝ след оставката и изложените мотиви „разни хора не се свенят публично да лъжат“.

Тя акцентира, че новата опорка е, че се е договорила с Гешев и че когато прокуратурата нахлува в президенството се е скрила.

Но архивите говорят и казват истината. За любопитните, и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите.

Припомняме, че преди два дни лидерът на БСП подаде оставка. Причината са резултатите от изборите за левицaта, които тя определи като „катастрофални“. Оттеглянето беше поискано първо от говорителя на служебното правителство Антон Кутев, както и от видни социалисти, включителното и младежката организация. По думите на Нинова, оставката е била иската и от членове на Инциативния комитет на Румен Радев, което тя остро разкритикува. В събота е планиран Национален съвет на БСП.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!