Йога е разпространена ментална и духовна практика, която е много популярна по света. Ентусиастите на йога във Вирджиния намират уникално удоволствие в практикуването в компанията на малки кози.

Козичките във вирджинска ферма привлякоха много ентусиасти, които идват за „козя йога“. Когато започнат разгъванията си, животинчетата скачат върху гърбовете им. Те завършват упражненията си с козичките върху себе си.

Комбинацията от йога с кози стана фитнес мода, която се разпространява из целите Съединени щати. Увеличаващият се брой на ентусиастите изнесе залите за фитнес сред природата, за могат хората да се наслаждават на компанията на козичките.

Упражняването на йога с кози е по-трудно. Хората са физически по-изтощени, но се чувстват по-щастливи и духовна релаксирали, когато играят с животинчетата. Курсовете по „козя йога“ във фермата добиват нарастваща популярност. Козите носят на хората щастие, но понякога и неприятности. Тъй като са животни от ферма, те си ходят по нужда когато решат, но, според организаторите, това са контролируеми проблеми.

Понастоящем голям брой местни жители избират да практикуват „козя йога“ и да се забавляват със симпатичните животни, като релаксират и изпитват щастие.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук