Бебето Мегън и Хари, Арчи, е кръстено на домашната котка на херцогинята и американски комикс от миналото, вярват приближени на майката на кралския внук. Бъдещата херцогиня на Съсекс разказвала на приятелите си за любимата си котка Арчи, която в крайна сметка напълняла, защото постоянно се хранела със замразено грозде.

Те смятат, че името на новороденото може да е носталгична препратка към домашния любимец, който е бил обожаван и от майката на Меган, Дория Рагланд (62). За историята около това информира „Сън“.

Бивш близък приятел споделил за изданието:

„Дория спаси Арчи и той стана важна част от семейството. Меган обичаше да играе с него и винаги говореше за него с приятелите си. Не е изненада, че е кръстила новото си бебе Арчи. Тя обичаше тази котка“.

Смята се, че котаракът е починал, докато Меган е била в колежа в Илинойс. Той е кръстен на главния герой в американския комикс „Арчи“, който тя е събирала със своя баща Томас (74). Според разказите Меган е била „обсебена“ от лудориите на рижата тийнейджърка Арчи Андрюс – и името на бебето й може да е кимване към баща й, въпреки бурните им отношения.

Приятелят й разказва:

„Тя беше готова да прекара уикенда в магазина, за да си купи комикса. Това може да е леко кимване към баща й. Той беше този, който я запали по това хоби, това беше тяхното „правене на нещо заедно“. Той обикаляше с колата дълго, за да я изненада с последното издание на комикса. Меган имаше поне 100. Може би това е начин да се сближи с баща й, дори след всичко, което се случи“.

Комиксът има нов живот като тийнейджърския телевизионен сериал „Riverdale“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!