Колаж: tvovermind.com

Много народ се възмути на талантливия актьор Джони Деп, задето малтретира ослепителната си /вече бивша/ съпруга Амбър Хърт по време на 18-месечния им брак. Нов аудиозапис на разговор между двамата по време на терапия обаче разкри неочаквано, че жертвата също налагала съпруга си, като тя дори не отрича това, че го е удряла, а спорът се води дали е било с юмруци.

В записът, представен от „Дейли мейл“, двамата се разправят за конкретен случай, като след това Амбър заявява, че не може да обещае, че ще се въздържа и в бъдеще от насилие, защото понякога много се ядосвала.

„Не съм те удряла с юмрук – казва актрисата на съпруга си – не съм те удряла с юмрук… съжалявам, ако не съм успяла да те ударя по лицето с типичен шамар, но и не съм те удряла с юмрук.“

„Не ми казвай как се чувства човек, ударен с юмрук… със свити пръсти“ – казва Джони Деп.

„Не си удрян с юмрук! Не те фраснах, просто те удрях… Не знам какво точно движения съм извършила с ръката си, но ти си добре, не съм те наранила…“ – казва Хърд.

Двамата се ожениха през 2015 година, но бракът им не потръгна и продлъжи само 18 месеца. Амбър обвини мъжа си, че я тормози физически. Тя дори издейства ограничителна заповед, защото той я замерил с мобилен телефон. Амбър се обяви за жертва на домашно насилие, а Джони Деп заведе дело срещу нея, задето твърденията й уронвали престижа му.

Актьорът завява, че красавицата го е удряла и ритала, хвърляла е предмети по него, включително бутилки, кенчета, горящи свещи и дистанционно за телевизор. Веднъж дори го била наранила, като го замерила с кутии от боя.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук