Кубрат Пулев
На снимката: Кубрат Пулев

Кубрат Пулев заяви, че би искал възможност за втори мач с Антъни Джошуа. В събота българинът загуби мача за световната титла по бокс в тежка категория с нокаут в деветия рунд.

„Никога не съм казвал, че някой нещо ми е виновен. Няма да търся оправдание и обвинение. Това ме е най-много яд, че с нищо не беше повече от мен и можех да го победя. Едва ли ще стане, но ако Джошуа е мъж на място и човек на място, би дал реванш.”, каза Пулев в интервю за БТВ от Лондон.

Пулев заяви, че подготовката му за мача не е била на ниво, но не иска това да звучи като оправдание и уточни, че търси вината в себе си.

Боксьорът заяви, че не е чел коментарите, написани по негов адрес в социалните мрежи и че той не обръща внимание на злобата.

Много интелигентни, умни хора ми пишат да не обръщам внимание на злобата. И аз им казвам: „Хора, това не е важното, това не е важното. Злобата ще я има цял живот. Нас няма да ни има, но злобата ще има я има – хорската“.

„Важното в случая е желанието, трудът, който съм положил, усилията. Това са важните неща. Важното са хората, които оценяват този труд. Тези, които искат да рушат, тях винаги ще ги има. Винаги ще ги има хората, които ще седят и ще лентяйстват и ще сочат с пръст и ще казват: ха, ха, ха, видяхте ли“.

Пулев благодари на всички останали, които са го подкрепили.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!