Един от най-добрите кинорежисьори Куентин Тарантино ще прави филм за „Семейство Менсън”, добили популярност заради извършените ужасяващи убийства.

Според „Холивуд репорър”, Тарантино дори вече е започнал да води преговори с някои от най-добрите холивудски актьори за участие в проекта, който той не само ще режисира, но и ще напише сам.

Продуцентите Харви и Боб Вайнщайн, които вече над 25 години работят с кинолегендата, също ще бъдат част от екипа.

За момента планът е снимките да започнат през 2018 година.

„Семейство Менсън” всъщност е псевдокомуна, ръководена от психопата Чарли Менсън.

В средата на 60-те години той започва да привлича последователи, повечето от които млади жени с емоционални и психически проблеми, бунтарски настроени срещу родителите си и обществото като цяло.

Менсън разрушавал техните задръжки и поставял под въпрос представите им за добро и зло.

Голяма част от последователите му били слабохарактерни, наивни и доверчиви хора, които той манипулирал с лекота. В допълнените, той използвал наркотици, с които допълнително да въздейства.

През пролетта на 1968 г. Менсън и неговите последователи напускат Сан Франциско в един стар училищен автобус и известно време пътуват наоколо.

Накрая, той и неколцина от групата се нанасят в дома на учителя по музика Гари Хинман. Чрез Хинман, Чарли се запознава с Денис Уилсън от групата „Бийч Бойс“, който обаче не искал да бъдат приятели.

По същото време, Менсън се запознава с Джордж Спан и успява да убеди мъжа да ги остави в ранчото си, което по-късно се превръща в тяхна щабквартира.

Година по-късно четири члена от „Семейство Менсън” успяват да извършат цели 7 убийства за два дни, сред които и това на бременната холивудска актриса Шарън Тейт (съпруга на Роман Полански).

Очаква се Дженифър Лоурънс или Марго Роби да влязат в ролята на Тейт, твърди списание „Варайъти”. Брад Пит пък най-вероятно ще се превъплъти в адвоката Винсът Буглиоси, който води делото срещу семейството.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук