Петър Хубчев
на снимката: старши треньорът на Левски - Петър Хубчев

Тимът на „Левски“ излезе със специална декларация от членовете на Управителния и Надзорния съвет относно появилите се информации в медиите за раздяла със старши треньора Петър Хубчев и неговия екип. В нея категорично се отхвърля възможността за смяна на треньорското кормило на „сините“.

Ето и пълната декларация:

„Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на „Левски“, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на „Левски“ декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и Купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само „Левски“!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия „Левски“ в този труден момент.

Управителен съвет на „Левски“:

Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на „Левски“:

Михаил Тодоров.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!