Лили Иванова турне

През 19 града минава поредното турне на Лили Иванова, което ще се състои и тази година, съобщават от екипа на най-голямото име в българската поп музика. Преди това е концертът в Брюксел. Събитието е на 6 март във Flagey – място за култура в столицата на Белгия, разположено до езерата на Иксел.

На 7 март фондация “Лили Иванова” ще бъде представена в Европейския парламент в Брюксел, като идеята е да се реализират бъдещи проекти в сферата на културата и изкуството.

Лили Иванова
Лили Иванова

Турнето за 2024 г. ще стартира на 16 май в Благоевград, на 20-и Лили Иванова ще пее отново в Народния театър “Иван Вазов”. На 3 юни ще гостува във Велико Търново. На 5-и ще бъде в Русе, на 6-и в Силистра, а на 12-и в Хасково. Следващият концерт ще бъде на 2 юли в Шумен, на 4-и във Варна, на 6-и в Бургас. Турнето продължава и през септември, на 12-и ще пее в Пловдив, на 14-и в Стара Загора, на 16-и в Плевен. На 12 октомври звездата ще гостува в Смолян, на 13-и в Кърджали, на 15-и в Пазарджик и на 18-и във Враца. В Панагюрище ще бъде на 14 ноември, на 18-и ще е в Кюстендил и на 20-и ще бъде в Сандански.

Както винаги на сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от Li Orchestra и LaTiDa – беквокали.

Още новини за култура – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук