Любимецът ни от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин нямаше нищо в последните години с визията на сладкото момче от началото на 90-те години. Той бе пуснал брада и дълга коса и снимките му най-често бяха от бурни и шумни купони. В последните години дори не се чуваше почти нищо за Кълкин.
3e63a684ad12ff2449dcf8038368ea62

Сега обаче по всички личи, че 36-годишният Маколи има намерението да се завърне. Поне това показва най-новата му снимка. Той изглежда изключително спретнат, с къса коса и очила.
macaulay culkin

Тази снимка контрастира с образа му от последните години. Когато камерите на папараците го „хващаха“, актьорът не изглеждаше добре. Малкото момче, което всички обикнаха през 90-те с ролята му в първите две части на поредицата „Сам вкъщи“, се промени драстично с годините. Кълкин отслабва, напълнява, но не това беше неговия проблем и основни критики, а че използва прекалено много алкохол и забранени вещества. Славата определено не му понасяше добре.
e23af21abbbd3148e21e014e58ee01a1

Самият той е казвал, че не държи да бъде известен. „Интересен съм, защото излизам рядко, а когато ме видят се възползват веднага. Не го търся целенасочено“, пише Си Ен Ен.
Днес обаче той е различен и феновете му се надяват най-после да се е кротнал.

 

За още любопитни новини харесайте нашата страница във фейсбук  Debati!

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!