Мария Бакалова
На снимката: Мария Бакалова, Източник: Instagram

Мария Бакалова, българката, която изигра Тутар, 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Борат Сагдиев във филма „Борат 2“, влезе в топ 10 на актрисите, които заслужават да бъдат номинирани за „Оскар“ според американското списание Variety, което всяка година прави официални прогнози за това кой ще бъде номиниран за престижната награда.

Бакалова е поставена на осмо място сред жените, които се предполага, че ще бъдат номинирани за Оскар за поддържаща женска роля. След нея в списъка са далеч по-познати към момента холивудски звезди като Приянка Чопра, Никол Кидман и Гал Гадот.

Същевременно Саша Барон Коен, изпълняващ ролята на Борат Сагдиев във филма, казва, че ще бъде „пародия“, ако българката, не спечели „Оскар“ за ролята си на 15-годишната му дъщеря – Тутар.

Британецът казва: „Тя е невероятен актьор. Интервюирахме 600 жени от цял ​​свят и избрахме точно нея.

„Тя е един от най-смелите актьори в историята. Ако тя не бъде номинирана за Оскар, това ще бъде пародия.“

Във филма Мария поставя капан на адвоката на Доналд Тръмп – Руди Джулиани, който във филма може да бъде видян да лежи на легло с ръце в панталона си.

Барон Коен добавя: „Тя е единствена по рода си. Представете си, че идвате за първи път в Америка – тя почти не е напускала България – и изведнъж трябва да играете в ужасяващи ситуации, но тя се справи с всичко това.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!