Компания за бижута предлага „мечтата работа“. Jewellery Guru, която продава „изящни бижута от висок клас“, търси двама души, които да станат новите лица на тяхната марка.

На успелите кандидати ще бъдат изпратени бижута на стойност до £ 4 000 от асортимента на Jewellery Guru, които да носят у дома и да си правят снимки, които в последствие да качват на техния уебсайт.

Но ето и най-хубавата част – когато приключат с проекта, новите „служители“ могат да задържат бижутата.

Обявата за кандидатстване вече е активна на jewelleryguru.com. От компанията твърдят, че търсят хора с „уникален стил“, собствена идентичност, енергична личност, със страст към всичко златно, сребърно или скъпоценно.

Одобрените кандидати ще получат бижута на стойност до 4000 британски лири, вариращи от искрящ чифт 9-каратови златни обеци и диамантени обеци; диамантена висулка за колие с цветен дизайн и привличащ вниманието комплект от сребърни и диамантени обеци“

Желаещите трябва да попълнят онлайн формуляр, в който да обяснят защо заслужават тази възможност.

Кандидатите трябва да изпратят и снимки, на които да си личи техният уникален стил. Компанията ще си избере 10 кандидати, след което в социалните мрежи ще се проведе гласуване. Който финалист получи най-много харесвания в Инстаграм, ще бъде избран. Другият служител ще бъде избран от компанията.

Може да кандидатствате до 8 ноември.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!