Сторми Даниълс
Прочутата снимка, на която Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и Сторми Даниълс за заедно и която се оказа фалшифицирана /източник: snopes.com/

Първата дама на Щатите Мелания Тръмп нарече Сторми Даниълс „порно проститутка“ в шокиращ нов запис, огласен от бившата й приятелка Стефани Уинстън Уолкоф, съобщи в. „Сън“. В епизод от подкаста на Майкъл Коен „Mea Culpa“, Уолкоф пусна нов запис на разговор между себе си и Първата дама.

В един от записите се чува Мелания да разказва на Уолкоф, че Даниълс прави фотосесия във „Воуг“, заснета от Ани Лейбовиц.

„Ако търсите, отворете Google и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно проститутка, тъй като тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври“, се чува да казва Мелания.

Уолкоф, който работи като неплатен помощник в Източното крило на Белия дом, докато не беше освободена през февруари 2018 г., помолила Първата дама да изясни какво има предвид под „порно проститутка“.

„Сторми /Даниълс/“, отговаря Мелания.

В същия клип се чува Уолкоф да казва на бившата си приятелка „Млъкни, мамка му!“

„О, не си го прочела – продължи 50-годишната първа дама – Беше вчера, когато се появи. За „Воуг“. Тя ще бъде във „Воуг“. Ани Лейбовиц я е снимала.“

Представител на Сторми Даниълс не отговори на молбата на „Сън“ за коментар.

Сторми Даниълс е известна от ролите си във „филми за възрастни“, която заяви, че е имала връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Щатите. В последствие се разбра, че Майкъл Коен, личният адвокат на стопанина на Белия дом, е платил на Сторми 130 000 долара, за да пази в тайна пикантната тайна.

Краткият запис на разговора можете да чуете ТУК.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!