Мик Джагър
На снимката:Мик Джагър

Сър Мик Джагър смята, че „Ролинг Стоунс“ са по-добри от „Бийтълс“. Той заяви това в отговор на коментар на сър Пол Маккартни, който каза, че собствената му група е по-добра от „Стоунс“.

Бившият „Бийтълс“ и автор на „Live and Let Die“ призна, че е голям фен на „Ролинг Стоунс“ – чийто настоящ състав включва Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс и Рони Ууд, но той все още смята, че собствената му група е била по-добра.

Той каза:

“Стоунсите“ са фантастична група, аз ходя да ги гледам всеки път, когато свирят, защото са страхотни и Мик наистина може да го прави – пеенето, и движенията, и всичко, Кийт, Рони и Чарли, страхотни са, обичам ги. Кийт веднъж каза: „Имате късмет, че сте имали четирима певци в групата си, ние имаме един“. Обичам ги, но „Бийтълс“ бяха по-добри.“

Мик отговори, настоявайки, че групата му е „голяма концертна група“ и все още има „късмет“ да прави концерти на стадиони и в момента – за разлика от „Бийтълс“, които са се разпаднали.

Той каза:

„Ролинг Стоунс“ е голяма концертна група в други десетилетия и други области, докато „Бийтълс“ дори не са правили концерт на стадион. Те се разделиха, преди концертният бизнес да започне истински“.

„Бийтълс“ направи концерт на стадиона Ший през 1965 г., отбелязва „Контактмюзик“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук