Наталия Гитлер

Спортистите могат да посветят кариерата си на това да станат професионалисти и да преследват върховете в спорта като средство за издръжка. Такъв е случаят с Наталия Гитлер, една от най-добрите бразилски футболистки в света.
Наталия Гитлер
Бразилката е родена в Рио. Започва да играе, когато е на около 10 години.

 

“ Освен това, аз бях професионален тенисист пет години и живеех в Аржентина, играейки професионално. Бях в топ 450 в света на 22″

, каза Гитлер.

Наталия Гитлер

 

„Но преди тениса, въпреки че бях много млада, играех и футбол. Така че това беше комбинация от неща, които в крайна сметка ме накараха да играя футбол. И днес все още играя професионално.“

 

През последните няколко месеца Наталия придоби известност, като показа уменията си в мачове на футболисти и мачове на маса срещу футболни звезди като Неймар, Нене и дори Роналдиньо. В родината си е известна като Кралицата на плажа.

Наталия говори за връзката си с тези суперзвезди.

„Наистина е страхотно, наистина е приятно. Да те уважават – да искат да си играят с мен“

Споделя Наталия.

https://www.instagram.com/p/Bu4j5fRB6Mn/

В края на 2018 г. Наталия завърши на четвърто място в турнир по футбол на маса, проведен във Франция. Като цяло в състезанието имаше само три жени от общо 42 участници. Бразилката казва, че е нарушила „мачизма“ на своите европейски опоненти, като демонстрира потенциала си и че нейните мъжки конкуренти са я поканили да тренира с тях.

https://www.instagram.com/p/Bw5OWi3hXyG/

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!