недоверие, Нинова, Агайн
На снимката: лидерът на БСП Корнелия Нинова

Според лидера на БСП Корнелия Нинова с днешното изявление от страна на Комисията за финансов надзор, с което се опровергават думи на Ралица Агайн, председателят на КФН Карина Караиванова се опитва „да си спаси кожата“.

Лидерът на червените откри противоречие в изявлението на Комисията за финансов надзор, в което се казва, че нейното ръководство не е било уведомено от Ралица Агайн за фалита на застрахователната компания „Олимпик“.

„Твърди се, че госпожа Агайн не ги е уведомила, а в същото време комисията е взела решение и е качила на страницата информацията. Очевидно са уведомени. Защо се води сега този спор? Според мен защото г-жа Карина Караиванова се опитва да си спаси кожата. Отговорността не е само на Ралица Агайн, а е на Карина Караиванова и на цялата комисия като колективен орган.“

По-рано днес от ръководството на регулатора в съобщение до медиите заявиха, че Агайн не е предупредила останалите членове на комисията за възможен риск от фалит на кипърското застрахователно дружество „Олимпик“, което работеше и на българския пазар.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук