Във видимо добро настроение принц Хари кацна на летището във Ванкувър обграден от петима охранители. Той се качи в сребрист джип и отпътува за семейното имение, където го чакаха съпругата му Мегън Маркъл и техният син Арчи.

Хари не бе виждал семейството си откакто обявиха оттеглянето си като старши членове на кралското семейство.

Хари е бил толкова нетърпелив да напусне Лондон, че е напуснал прждевремнно вечерен прием в Бъкингамския дворец, неговата последна изява като член на кралското смейство

Вчера принц Хари се появи на срещата на върха за Великобритания и Африка заедно с Борис Джонсън, като се срещна с президентите на Малави и Мозамбик и с премиера на Мароко.

По време на срещата Хари се срещна на четири очи с премиера Джонсън, но пропусна вечерния прием, за да се качи на полета на British Airways до Ванкувър.

Двама кралски офицери – все още плащани от британските данъкоплатци го придружаваха по време на пътуването, а още трима го посрещнаха на летището.

Автомобилът му го чакаше до стъпалата на самолета, след което беше придружен от още два ескортиращи автомобила

Летището е само на 10 минути с кола от изумителното уединено имение оценено на 11 млн. паунда в Северен Саанич, където го очакваше семейството му.

Така, Хари вече е с най-близките си хора и със съпругата ми Меган ще започнат да чертаят планове за живота си извън кралското смейство.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!