Една от най-известните дизайнерки на костюми в Холивуд Сюзан Бертрам разкри, че звездата от сериала „Бягство от затвора“ Робърт Непър е извършил сексуално посегатлство спрямо нея, съобщава IMDB.com.

Случката е от преди 25 години, когато тя е била на 31, а актьорът – на 32. Неприятната случка е станала около заснимането на филма “Gas Food Lodging.”

Бертран разказа за това в интервю пред изданието „The Hollywood Reporter“. След снимки в Дъминг, Ню Мексико дизайнерката е отишла до фургона на Непър, за да му занесе определени дрехи от реквизита. Когато се навела до куфара му, актьорът се нахвърлил върху нея, бръкнал между краката й и се хванал за четала. Тя все пак е успяла да го отблъсне, въпреки че е получила сериозно нараняване. След това излязла от фургона и побягнала с колкото сили може.

„Аз просто седнах след това и поплаках. Моята рокля беше скъсана и мръсна“, спомня си Бертран.

Нейният асистент от снимането на лентата от 1992 г. – Доминик Дюболс, също си спомни за случката: „Тя влезе в стаята при нас и беше изключително разстроена. Каза ми, че Робърт Непър й се е нахвърлил“. Бертран разкри, че е решила да разкаже своята история едва миналата година, след като Доналд Тръмп взриви обществеността си със запис, който обижда жените.

Робърт Непър все още не е отговорил официално на обвиненията.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!