скреч карти

Спомняте ли си така наречените скреч карти или талончета с онова сиво фолио, които продължават да са сила за най-различни лотарии. Ако разгледаме по-сериозно ревюто на Silentbet за онлайн казино Efbet ще открием присъствието на точно този вид игри. В случай, че някога сте обръщали внимание на популярните картончета, върху които има специални отпечатани печалби.

Разбира се, има някои основни минуси в реалната версия, поради простата причина, че така или иначе печелившите могат никога да не се озоват на мястото, от което купуваме такива. След това идва доброто старо търкане с монета, полепването на сивото фолио по пръстите и търсенето на печеливши символи. Малцина най-вероятно са обръщали внимание, но първите картончета приличаха на статична слот машина. Защо статична? Зад фолиото стояха добре познатите символи, които можехме да видим именно от ротативките, статични са, защото няма никакво движение.

В последствие промениха визията си и станаха доста по-впечатляващи и цветни, но именно това внимание мотивира операторите да добавят тази игра в платформите си. Онлайн версията за търкане на картончета не може да бъде подценявана и до голяма степен има и положителна страна. Какво имам предвид? На първо място ще забележим, че еколозите са доволни от факта, че няма да се използва хартия за производството им, почитателите пък остават без нуждата от монета, разходки и редене на опашки, както и ограничен избор. Все пак трябва да знаем, че шансовете ни за успех са точно толкова близки, колкото и шансовете да спечелим от лотарията – изобщо не е трудно да обърнем внимание на статистиката, която определено не е в полза на клиента и оставя доста минимален шанс.

Онлайн скреч картите нямат нужда от много обяснение, получаваме виртуална версия, няколко полета, избираме в какъв ред да ги изтъркаме и разбираме веднага дали печелим. По-важната подробност е, че картите никога не свършват и работят на принципа на слот машините. В случай, че не сте запознати, тук няма нито стратегия, нито някаква техника, няма значение кое поле точно ще изтриете първо, всичко остава в ръцете на шанса.

Няма нужда дори да сравняваме символите, системата прави всичко това автоматично, от нас остава единствено и само забавлението да търкаме полетата. Визуалното и аудио преживяване също са съобразени с тази игра, можете да чуете неразличимия звук на търкане с монета, анимацията също е доста приятна, но към това трябва да добавим и още една подробност – цената на самата скреч карта. Определено не носи същата стойност, която сме свикнали да заплащаме, тук забавлението е насочено повече към количеството, отколкото към обещанията за високи печалби.

На стойността на една истинска скреч карта, имаме възможност да закупим много виртуални такива, но освен това, ако все пак искаме просто да задоволим страстта си към това забавление, винаги можем да пробваме и демо версията, в която няма абсолютно никакъв риск.

Нека не забравяме, че спокойно можем да използваме и мобилната версия, в случай, че в движение решим да проверим дали това не е мястото, в което ще изтеглим печелившата карта. Ако това е вашето хоби, вече може да се случва много по-лесно.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!