Колоезденето не е от най-зрелищните спортове, но от всеки храст може да изскочи някой заек, така че нещата стояха точно по обратния начин, докато по пистите се подвизаваше словашката сексикона Лучия Яворчекова.

27-годишната съблазнителка обаче миналата година окончателно заряза спорта, за да се захване с летящ старт с кариерата на модел на бельо, еротичен модел и DJ. Така че тя си има таланти, на които да разчита.

Лучия признава, че продължава да е фен на колоезденето и най-вече на своя сънародник и лидер в този спорта Петр Саган, трикратен световен шампион. За нула време тя стана звезда в „Инстаграм“, като пускаше свои предизвикателни снимки, които бяха оценени по достойнство и направиха от нея един от символите на родната й Словакия.

Сега тя има 1,1 млн. последователи в тази социална мрежа и, ако се съди от снимките й, тенденцията е те да се увеличават.

Красавицата вече нееднократно се появява във водещи заглавия на модни и светски издания и е търсен модел на бельо. Има видеа от нейни хипнотизиращи еротични фотосесии сесии, които могат да бъдат намерени онлайн, но ще оставим на мераклиите удоволствието да ги открият сами. Пробвайте, наградата си заслужава.

За най-смелите мечтатели има и едно разочарование – Лучия вече е женена /има хора, дето си губят времето само да гледат, ами действат/ и има една сладка дъщеричка, на която отделя много внимание и това се отразява зле на притока на нови нейни снимки.

Материалът до момента обаче е предостатъчен, за да стане ясно защо словашката сексбомба е окачествена от критиците като „вероятно най-сексапилната жена, карала някога колело“.

Ето и още малко от онези нейни фотографии, които карат душата да запее като неповторимия Андреа Бочели – о, Санта Лучия! На крайните естети препоръчваме разглеждане на снимките на фона на тази негова песен, за пълно извисяване на духа.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!