Ивана Тръмп, първата съпруга на президента на САЩ Доналд Тръмп

 Първата съпруга на Доналд Тръмп – Ивана, пише мемоарна книга за отглеждането на трите деца, които се раждат от брака й със сегашния президент на САЩ. Книгата ще носи името „Да отгледаш Тръмп”  и се очаква да излезе от печат на 12 септември, съобщиха издателите от „Галъри букс”. Те описват книгата като „надпартийна и неполитическа книга за майчинството, силата и издържливостта”.

Мемоарите на Ивана Тръмп ще са връщане към уроците, които е дала на децата си, детството й в комунистическа Чехословакия, пристигането в Ню Йорк, зашеметяващата й любовна връзка и успеха й като бизнес дама”, разкриха още от „Галъри букс”.

Трите деца на Ивана и Доналд Тръмп – Доналд, Иванка и Ерик, участваха активно в предизборната кампания на баща си. Двамата големи синове на Тръмп останаха в Ню Йорк да управляват семейния бизнес с недвижими имоти, от който президентът не се оттегли напълно, а Иванка се премести във Вашингтон и продължава да играе видима роля редом до баща си.

„Не е имало магия в тяхното възпитание. Бях строга и любяща майка, която ги научи да ценят всеки долар, да не лъжат, да не хитруват и да не крадат, да уважават другите”, систематизира педагогическите си похвати Ивана.

Ивана е бивша скиорка и манекенка, а сега – бизнесдама. Тя се омъжва за Тръмп през 1979г. Съпрузите Тръмп стават основна част от нюйоркския хайлайф до съпроводения със скандал развод през 1992г. След това Тръмп се жени за актрисата Марла Мейпълс, с която има връзка още докато е съпруг на Ивана. Двамата имат дъщеря Тифани и се развеждат след 6 години брак. Сегашната трета поред съпруга на Тръмп е Мелания –  словенка, която също е била модел

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук