Delyan-Peevski-
На снимката: Делян Пеевски

Сагата след изборите безвъзвратно се заплита и ни предлага шоу, в което участват все по-неочаквани личности. Първо, беше бившият премиер от НДСВ Николай Василев, а сега се включи и бившият депутат от ДПС Делян Пеевски.

По-рано днес на брифинг на ПП „Има такъв народ” предложеният за премиер и впоследствие оттеглил се Николай Василев се опита да опровергае твърденията, че има връзки с ДПС, като се похвали, че той е единственият, който е уволнявал Делян Пеевски.

Бившият депутат от ДПС обаче очевидно се е засегнал от това, тъй като пред БЛИЦ заяви, че не е бил уволнен, а сам си е тръгнал.

„Николай Василев никога не ме е уволнявал! Той много добре знае, че аз си тръгнах с предишния политически кабинет и никога не съм работил с него, след като той бе избран за министър на транспорта. Не знам защо се опитва да се прави на герой на гърба ми!“.

Пеевски заяви, че е крайно време е да престанат опитите на подобни хора да си изкарват дивиденти като използват името ми“, добави Пеевски.

Припомняме, че доскорошният депутат от ДПС не беше в листите на партията както на тези, така и на предишните избори, а името му се чува все по-често напоследък заради санкциите, които бяха наложени от САЩ по закона „Магнитски”.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!