Плъх

Кралица Елизабет Втора е най-дълго управлявалият монарх на Великобритания. Тя е на трона повече от 67 години, но ето че се наложи да избяга от Бъкингамския дворец заради нежелано нахлуване.

Боже Господи! Сякаш кралица Елизабет няма достатъчно работа около спора между внуците си Хари и Уилям. Но ето, че прабабата на Арчи има нов проблем. И не, той не е свързан със скандала с Роуз Ханбъри.

Прабабата с корона е „ужасена“ от нахлуването на плъхове и мишки в Бъкингамския дворец и се наложи да напусне известния си дом.

„Мишките и плъховете са нарастващ проблем в столицата, особено в старите сгради“, казва източник пред вестник „Сън“. „Работниците от по-бедните квартали са свикнали да виждат малки черни мишки из коридорите.“

Но проблемът с гризачите не свършва дотук, продължава да обяснява източникът.

„Плъховете бяха забелязани извън кухнята, което никак не е идеално“,каза той.

След това тайнственият изтобник на „Сън“ уточни, че „служителите, особено тези, които работят в кухнята, са получили основно обучение за това как да предотвратят разпространяването им.“

За щастие Елизабет Втора скоро ще може да се върне у дома.

„Службата за борба с вредителите дойде да постави отрова и да проучи проблема“, уверява източникът пред вестника.

Това ще даде възможност на кралицата да бъде домакин на семейна вечеря и може би ще разреши спора между Хари и Меган, от една страна, и Уилям и Кейт от другата.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!